top of page

MØDRE & BABYER

Mødre

Infertilitet

osteopati til babyer og børn

osteopat til graviditet københavn

Graviditet

Der kan være forskellige årsager til, at nutidens kvinder kan have problemer med at blive gravide. De mest almindelige faktorer kan være hormonelle, aldersbetinget, endometriose (øget arvæv), fibroider (muskelknuder), medicinforbrug og dysfunktion af  de kvindelige organer, bækkenet og rygsøjlen.

 

Hvordan kan osteopati hjælpe i forhold til fertilitet?

  • Osteopati ser på hele kroppens funktion og struktur og identificerer de dysfunktionelle problematikker, som kan reducere frugtbarheden hos kvinden. Den nedsatte funktion af de kvindelige kønsorganer kan medføre til nedsat blodgennemstrømning og nerveledning, hvilket er afgørende faktorer for optimal undfangelse og graviditet.

     

  • Osteopati bruger en række blide og sikre teknikker, som i forbindelse med fertilitetsbehandling  hjælper til at øge bevægeligheden, blodgennemstrømningen og nerveledningen omkring ryggen og bækkenet. Behandlingsteknikkerne kan anvendes direkte og inddirekte på områder, som skaber problemer omkring ryggen og bækkenet. 

 

  • Osteopati stræber mod at gendanne optimal kropsfunktion ved at “fjerne/forhindre” forskellige faktorer som f.eks., for stramme ledbånd, nedsat mobilitet af leddene omkring bækken og ryg, stress mm. Heraf vil der uddannes til selvregulering og selvheling af kroppen, som vil føre til en naturlig undfangelse og graviditet.

 

Elad har stor erfaring med kvinder, som har oplevet langvarig fertilitetsproblemer. Behandlingerne har øget den naturlige befrugtning og understøttet konceptet (IUI, IVF) succesrater i forhold til den naturlig graviditet. 

Artboard 5
Flow-Osteopathy gravid pleje

Graviditet er en unik oplevelse, der indebærer en række fysiske, hormonelle og følelsesmæssige forandringer over en relativ kort periode. 

Moderens krop skal tilpasse sig det voksende foster. Dette er en stor belastning for kroppens holdning og funktion og kan medføre en række symptomer som rygsmerter, væske i kroppen og hypermobilitet.

På grund af belastningerne under graviditeten og de indgreb, der kan være nødvendige under fødslen, er det vigtigt, at hjælpe kroppen til optimal funktion efter fødslen - som før undfangelsen eller endnu bedre!

Artboard 5
Infetilitet
Graviditet

Babyer

Flow-Osteopathy mødre & babyer pleje

På grund af relativt lidt plads under graviditeten udsættes fosteret for et enormt pres, hvilket kan medføre deformiteter og påvirke barnet også senere i livet. 

Selve fødslen er også en hård oplevelse for en baby, fordi den skal passere gennem den smalle fødselskanal og måske også udsættes for indgreb (f.eks. sugekop).
Dette kan medføre et enormt pres på den nyfødtes kranie, der kan forstyrre dets nervesystem og give sutteproblemer, kolik og i svære tilfælde skævheder i kraniet.

Artboard 5
babyer
osteopati til baby københavn 

Hvordan Osteopati og Naturopati kan hjælpe 
mødre og babyer?


Vi bruger blide manuelle teknikker og kraniel osteopati til at behandle barnet og afhjælpe de føromtalte problemer. Dette giver de forskellige organer, muskulaturen, nerve- og kredsløbssystemet mulighed for at arbejde effektivt sammen og støtte barnet i dets udvikling.

Osteopati kan støtte mødre efter fødslen ved at lette belastningerne på hendes krop, så hun kan slappe af og nyde sin baby.

Vi vil også komme ind på vigtigheden af sund kost og livsstil for både moderens og barnets velvære.

bottom of page