top of page

OM OSTEOPATI

Hvad er Osteopati?

Osteopathy Copenhagen

Osteopati er den del af lægevidenskaben, der fokuserer på bevægeapparatets rolle inden for sundhed og velvære.

Behandlingen koncentreres om det område af kroppen, der oprindeligt har forårsaget symptomerne. Jeg benytter en række teknikker, f.eks. bevægelse af led og massage af bindevæv. Vi udvikler sammen skræddersyede øvelser, der vil lette genoptræningen af de behandlingskrævende dele af kroppen.

Flow Osteopathy behandling er en holistisk tilgang til skade- og smertebehandling og inddrager alle medvirkende faktorer til dine symptomer. For at skabe de bedste betingelser for den helbredende proces taler vi også om kost, livsstil og velvære.

Artboard 3
Flow-Osteopathy Kranial benhandling
“ Kranial osteopati er en blid og sikker teknik, der bruger subtile tryk for at stimulere frigivelsen af ​​stress gennem hele kroppen.”

Hvad er Kraniel Osteopati?

Kraniel osteopati er et specialiseret område inden for osteopati, der fokuserer på de fine bevægelser af knoglerne i kraniet.

Vores hjerne er omsluttet af en væske, der tilfører den næring og danner et beskyttende lag omkring den. Under en kraniel osteopatisk behandling påvirkes kranie- og ansigtsknogler blidt med henblik på at forbedre cirkulationen af ​​denne væske, hvilket resulterer i færre spændinger i hovedet og i hele kroppen. Selvom navnet refererer specifikt til kraniet, behandler kraniel osteopati kroppen som en helhed og indgår ofte i den generelle osteopatiske behandling. 

Kraniel osteopati er en blid og sikker teknik, der er yderst effektiv i behandlingen af en lang række forhold, herunder 
fysiske problemer under graviditeten/efter fødslen og fysiske udviklingsvanskeligheder hos barnet.

Artboard 3
bottom of page